Terima kasih kerana melawat blog ini!

driversguide.com

Cari Driver di DriverGuide.com

Suatu masa ketika dulu, saya sering mengunjungi website driverguide.com, lebih-lebih lagi untuk mencari driver untuk pencetak. Perlu pastikan perisian yang hendak di download adalah betul, kerana terlalu banyak perisian drivers di sini. Kita perlu daftar terlebih dahulu untuk download, tetapi ahli percuma hanya boleh download 5 perisian drivers sahaja dalam masa seminggu. Bagi ahli berbayar, boleh download tanpa had.

Related Posts:

Tags: , , ,

RSS feed | Trackback URI

6 Comments »

Comment by etomyam
2010-09-02 23:28:39

menarik ni, kekadang kena cari jugak driver update ni

Comment by sufian
2010-09-03 16:12:10

ye, kadang2 perlu.
pernah ada komputer kawan, slow graphic nya.. rupanya2 kena update driver ok

 
 
Comment by adamfaiz
2010-09-06 13:52:36

5 seminggu pun dah ok..

Comment by sufian
2010-09-07 14:16:26

kita ok, kedai komputer mungkin nak download banyak..

 
 
Comment by mubarak Subscribed to comments via email
2010-09-07 10:56:49

cam mana ek nak cari driver yg kita tak tahu jenis nyaa..

Comment by sufian
2010-09-07 14:15:00

tengok pada hardwarenya atau guna software ni http://sufian.info/2010/08/sem.....gan-cpu-z/

 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Subscribe to comments via email
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> in your comment.

CommentLuv badge

Trackback responses to this post

Setiap artikel di dalam blog ini adalah hakcipta penulis. Sekiranya anda ingin menyalin artikel ini, anda perlu:
1. Menghubungi penulis terlebih dahulu.
2. Menyatakan url blog ini (http://sufian.info) adalah sumber rujukan artikel.
Contoh Script: <a href="http://Sufian.info/" title="Blog Sufian.Info">Blog Sufian.Info</a>