Sufian.info & Nuffnang

Informasi kali ini tiada kaitan dengan Pemasangan dan Penyelenggaraan Komputer 🙂

Hanya sekadar berkisar berkenaan percubaan meletakkan iklan nuffnang di blog ini..

nuffnang

Dulu kurang berminat dengan iklan-iklan sebegini kerana terasa sangat ia akan memberi kesan terhadap tempoh masa loading blog ini, tetapi sekarang nampak macam dah ok dan tidak memberi kesan sangat sekiranya nak buka blog..

Adakah nuffnang ni sebuah agensi pengiklanan di blog yang terbaik? Saya pun tidak tahu, pening juga nak membandingkan agensi pengiklanan berlambak-lambak di internet , cuma nuffnang ini nampaknya agak popular di Malaysia… dan sufian.info layak untuk daftar.. tidak perlu visitor traffics beribu-ribu sehari
(macam mustahil je 😀 ) .. harap-harap dapat cover kos hosting dan domains..

Agak menarik bagi mendaftar blog di nuffnang kerana ada pilihan untuk memilih iklan berunsur alkohol atau tidak… Yang penting jangan terklik iklan sendiri sudah, nanti kena ban pula..

Jika anda berminat untuk mencuba, boleh daftar di nuffnang.com.my

ps: hari ni exited dengan nuffnang sampai takde idea nak cerita pasal komputer.. sori ler.. 🙂




Related Posts:

sufian

"Ilmu itu lebih bermanfaat jika disampai-sampaikan..."

12 thoughts to “Sufian.info & Nuffnang”

  1. Salam sejahtera bro.

    Agaknya boleh tak buka tajuk tips2 utk download perisian kat laman web yg banyak2 tu. Apakah yg boleh kita buat sebelum nak download apa2 perisian tu sama ada yg ‘Free’ atau ‘Trial’ 30 day’s dan sebagainya. Manalah tau ramai yg dtg berkunjung nanti kat blog bro ni.. Tq..

  2. oops maaf ler kurang jelas soklan tu.. biasaanya banyak perisian kat dlm website download.net tu dan sewaktu dgnnya, adakah ianya dijamin tak ader virus atau spy ware.. maklumlah mereka kata ‘free from spy ware’ so pada newbie cam sy ni adakah benar kebanyakan perisian itu semua boleh dipercayai bebas dari spy ware.. manalah tau pengalaman bro atau kengkawan bro pernah guna mana2 perisian yg percuma tu..

  3. memang iklan bukan tujuan utama nak terbitkan blog, ni pun cuba je dulu.. kalau takde hasil, tapi membebankan loading blog, mungkin kejap je letak.. tgk la camne..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge