Terima kasih kerana melawat blog ini!

Penulis sufian.info agak sibuk sedikit sejak kebelakangan ini, banyak rasanya informasi yang ingin dikongsi bersama, tetapi bagi mengutamakan sesuap nasi tanggungjawab yang lebih utama, blog ini dibiarkan sahaja buat sementara waktu. Mungkin akan tiba masa dimana blog ini akan kembali aktif semula.

Emm.. tetapi sibuk-sibuk pun, kadang-kadang dapat juga curi-curi masa untuk melihat komen yang diterima, malah kadang-kadang sempat pula merayap ke blog-blog lain.. (ehh..tadi kata sibuk nak update blog??!!).

Terjumpa pula artikel menarik dari blog blogslucumenarik.blogspot.com berkenaan Windows Crash. Saya kongsikan untuk anda juga…

windows-crash-1




windows-crash-2

windows-crash-3

windows-crash-4

windows-crash-5

Pengajaran: Tidak kiralah apa jenis operating system sekalipun, yang penting pastikan ianya tidak crash, kalau tak boleh repair, baik tutup sahaja atau sorok sementara, kalau tak siapa yang maluuu???…

* Untuk lihat gambar-gambar lain, anda boleh layari blog blogslucumenarik.blogspot.com.

Related Posts:

Tags: ,

RSS feed | Trackback URI

9 Comments »

Comment by Ahmad Fikrizaman Subscribed to comments via email
2011-04-07 10:16:54

Haha.. pakai linux baru x crash…

p/s: theme blog ni sama ngan akubiomed.com

Comment by sufian
2011-04-08 06:54:03

linux pn boleh crash gak, cuma tak pernah pulak jadi kes mcm gambar2 tu..

p/s: theme free, memang ramai yg guna..

 
 
Comment by ohtwit
2011-04-07 10:22:25

kehkehkeh..nasib baik aku bukan pengguna windows. tapi aku rasa x lama lagi aku terpaksa guna window juga. sbb aku dapat sambung blaja dalam bidang multimedia. ooouuuuuuuuu.. T.T

Comment by sufian
2011-04-08 06:55:06

sekrg ni kena tau serba serbi.. paling koman guna software apa yg famous sekarang..

tahniah 🙂

 
 
Comment by Ahmad Fikrizaman Subscribed to comments via email
2011-04-07 12:48:37

waa… tahniah2…

 
Comment by hafidz
2011-04-14 13:55:00

aku biasa nampak kat mesin atm jer. kui3 😆

Comment by sufian
2011-04-14 14:43:09

lain kali tampat iklan servis komputer kat atm tu.. mana tau kot2 dia call mintak repair.. (macam perli jerr..)

 
 
Comment by Khidhir
2011-05-06 19:22:16

kat airport pun ada? huhu

Comment by sufian
2011-05-07 11:29:05

kat tempat public lagi ler maluuu..

 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Subscribe to comments via email
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> in your comment.

CommentLuv badge

Trackback responses to this post

Setiap artikel di dalam blog ini adalah hakcipta penulis. Sekiranya anda ingin menyalin artikel ini, anda perlu:
1. Menghubungi penulis terlebih dahulu.
2. Menyatakan url blog ini (http://sufian.info) adalah sumber rujukan artikel.
Contoh Script: <a href="http://Sufian.info/" title="Blog Sufian.Info">Blog Sufian.Info</a>