Terima kasih kerana melawat blog ini!

Apakah maksud Webhosting? Anda boleh tonton video penerangan berkenaan webhosting yang disediakan oleh ServerFreak.com, disamping itu anda boleh dapat voucher RM5 dan sticker kereta untuk promosi blog anda. Hadiah utama RM888. (Tarikh tutup 15 Mei 2011)



Cara Nak Sertai Peraduan Ini:

1. Share Video Ini di Facebook http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150188097218254

2. Tonton Video dan Jawab Soalan di Bahagian Komen Facebook anda.

3. Kalau dapat “5 Like” untuk jawapan anda, anda akan diberikan voucher RM5 dan sticker kereta untuk promosi blog anda. (Pastikan “like” pada komen anda, bukan “like” pada video)

4. Hadiah RM888 akan diberikan kepada sesiapa yang paling banyak “Like”.

APa Itu Webhosting

Related Posts:

Tags: ,

RSS feed | Trackback URI

4 Comments »

Comment by Ali ridha
2011-05-09 11:19:48

tarikh tutup pun dekat sama dengan
baucer adwords aku.hehe..

Comment by sufian
2011-05-11 15:45:18

baik hantar traffics adwords tu ke website ali ridha yg ada adsense. nanti dapat duit balik dari adsense tu.. :)

 
 
Comment by Khidhir
2011-06-19 15:03:49

hadiah utama dia tu mmg menarik.. $$$

Comment by sufian
2011-06-24 09:17:11

mmg menarik, tapi sapa yg banyak followers je ada harapan…

ps: dah tamat pun..

 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Subscribe to comments via email
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

CommentLuv badge

Trackback responses to this post

Setiap artikel di dalam blog ini adalah hakcipta penulis. Sekiranya anda ingin menyalin artikel ini, anda perlu:
1. Menghubungi penulis terlebih dahulu.
2. Menyatakan url blog ini (http://sufian.info) adalah sumber rujukan artikel.
Contoh Script: <a href="http://Sufian.info/" title="Blog Sufian.Info">Blog Sufian.Info</a>