Terima kasih kerana melawat blog ini!

Pada hari ini (4hb Julai 2011), Hostgator Hosting memberikan diskaun 40% terhadap pakej hosting yang diberikan. Sekiranya anda berminat untuk menggunakan hostgator, jangan lepaskan peluang untuk daftar hosting hostgator pada hari ini juga. Hanya tinggal beberapa jam sahaja lagi…

hostgator-promo

Klik di sini untuk mendaftar -> Daftar Hostgator

Kenapa Saya Guna Hostgator Hosting?

* Anda boleh daftar hosting sahaja dahulu, berkenaan domain saya boleh bantu kemudian…

Related Posts:

Tags: ,

RSS feed | Trackback URI

6 Comments »

Comment by catzer
2011-07-05 02:05:42

order order…hahahaha..ada satupun malas nak renew lagi nak tambah..

Comment by sufian
2011-07-06 01:31:26

haha.. kalu dah ada, takyah la ngada2 nak tambah.. ni promo utk sapa2 yg baru 1st time nak register, tapi nak harga promosi..

* tips: jgn guna hosting utk satu blog/domain sahaja.. sebab kalau ada banyak blog / website (cth: 10 domains), mgkin ada 5 domain yang boleh bagi income…
mgkin 2 domain boleh cover harga hosting, 3 domain untuk keuntungan, 5 domain sekadar utk sebarkan pengetahuan… so fikirlah jangka masa panjang..

paling penting, do your 1st step, then try your best to develop your websites… jangan berangan register hosting, esok terus dapat cash..

 
 
Comment by Khidhir
2011-07-10 23:16:42

promo sehari je? terlepas sudah..
ada 1 website pun da xlarat..camne la org boleh ada sampai 5-10 website.. mmg xgerak la dari PC

Comment by sufian
2011-07-19 04:23:02

hehe.. tu kena ada caranya… tak semestinya 5-10 website tu untuk blog, pastu kena update hari2.. mungkin blog ada 2 je.. tapi yg lain2 tu utk sewa pada orang lain, parking ke, dll..

 
 
Comment by papabear
2011-07-16 12:04:33

tak berani nak host jauh2 ni.. kalau ada masalah payah.. hehe.. tu sebab saya host locally jer..

Comment by sufian
2011-07-19 04:29:18

dengarnya host locally pun banyak masalah… tak perlu bagitau yang hosting yg mana, tapi pernah top blogger hilang semua data, pastu syarikat hosting tu kata tu tgjwb user..
secara logik, top blogger pun boleh terkena..

terpulang nak hosting mana, kalu nak ambik locally pun, masih perlu berhati2…

 
 
Name (required)
E-mail (required - never shown publicly)
URI
Subscribe to comments via email
Your Comment (smaller size | larger size)
You may use <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> in your comment.

CommentLuv badge

Trackback responses to this post

Setiap artikel di dalam blog ini adalah hakcipta penulis. Sekiranya anda ingin menyalin artikel ini, anda perlu:
1. Menghubungi penulis terlebih dahulu.
2. Menyatakan url blog ini (http://sufian.info) adalah sumber rujukan artikel.
Contoh Script: <a href="http://Sufian.info/" title="Blog Sufian.Info">Blog Sufian.Info</a>