Promosi Hostgator Hosting Murah 1 hari! (4hb Julai)

Pada hari ini (4hb Julai 2011), Hostgator Hosting memberikan diskaun 40% terhadap pakej hosting yang diberikan. Sekiranya anda berminat untuk menggunakan hostgator, jangan lepaskan peluang untuk daftar hosting hostgator pada hari ini juga. Hanya tinggal beberapa jam sahaja lagi…

hostgator-promo

Klik di sini untuk mendaftar -> Daftar Hostgator

Kenapa Saya Guna Hostgator Hosting?

* Anda boleh daftar hosting sahaja dahulu, berkenaan domain saya boleh bantu kemudian…




Related Posts:

sufian

"Ilmu itu lebih bermanfaat jika disampai-sampaikan..."

7 thoughts to “Promosi Hostgator Hosting Murah 1 hari! (4hb Julai)”

  1. haha.. kalu dah ada, takyah la ngada2 nak tambah.. ni promo utk sapa2 yg baru 1st time nak register, tapi nak harga promosi..

    * tips: jgn guna hosting utk satu blog/domain sahaja.. sebab kalau ada banyak blog / website (cth: 10 domains), mgkin ada 5 domain yang boleh bagi income…
    mgkin 2 domain boleh cover harga hosting, 3 domain untuk keuntungan, 5 domain sekadar utk sebarkan pengetahuan… so fikirlah jangka masa panjang..

    paling penting, do your 1st step, then try your best to develop your websites… jangan berangan register hosting, esok terus dapat cash..

  2. promo sehari je? terlepas sudah..
    ada 1 website pun da xlarat..camne la org boleh ada sampai 5-10 website.. mmg xgerak la dari PC

  3. hehe.. tu kena ada caranya… tak semestinya 5-10 website tu untuk blog, pastu kena update hari2.. mungkin blog ada 2 je.. tapi yg lain2 tu utk sewa pada orang lain, parking ke, dll..

  4. dengarnya host locally pun banyak masalah… tak perlu bagitau yang hosting yg mana, tapi pernah top blogger hilang semua data, pastu syarikat hosting tu kata tu tgjwb user..
    secara logik, top blogger pun boleh terkena..

    terpulang nak hosting mana, kalu nak ambik locally pun, masih perlu berhati2…

  5. Artikel bermanfaat soal hosting ini keren banget. Bagus
    sekali dan penting diketahui. Setiap orang yang pakai maupun sedang mencari jasa web hosting terbaik di Indonesia perlu baca tulisan ini.

    Kunjungi juga situs saya ya, ada ulasan menarik yg semoga berguna
    bagi para pencari jasa web hosting. Tq.
    web hosting´s last blog post ..web hosting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge