Promosi Hostgator Hosting Murah 1 hari! (4hb Julai)

Pada hari ini (4hb Julai 2011), Hostgator Hosting memberikan diskaun 40% terhadap pakej hosting yang diberikan. Sekiranya anda berminat untuk menggunakan hostgator, jangan lepaskan peluang untuk daftar hosting hostgator pada hari ini juga. Hanya tinggal beberapa jam sahaja lagi…

hostgator-promo

Klik di sini untuk mendaftar -> Daftar Hostgator

Kenapa Saya Guna Hostgator Hosting?

* Anda boleh daftar hosting sahaja dahulu, berkenaan domain saya boleh bantu kemudian…




Related Posts:

Senaman Untuk Pengguna Komputer

Saya sebenarnya tidak berapa sihat kebelakangan ini, mungkin juga ada kaitan dengan diri yang kurang bersenam.. hehe

Bagi anda yang terlalu obses dengan komputer, dinasihatkan juga supaya jangan lupa bersenam. Terlalu lama mengadap komputer pun berbahaya juga…

senaman-komputer

Selamat mencuba 🙂




Related Posts:

Windows Crash Yang Memalukan!

Penulis sufian.info agak sibuk sedikit sejak kebelakangan ini, banyak rasanya informasi yang ingin dikongsi bersama, tetapi bagi mengutamakan sesuap nasi tanggungjawab yang lebih utama, blog ini dibiarkan sahaja buat sementara waktu. Mungkin akan tiba masa dimana blog ini akan kembali aktif semula.

Emm.. tetapi sibuk-sibuk pun, kadang-kadang dapat juga curi-curi masa untuk melihat komen yang diterima, malah kadang-kadang sempat pula merayap ke blog-blog lain.. (ehh..tadi kata sibuk nak update blog??!!).

Terjumpa pula artikel menarik dari blog blogslucumenarik.blogspot.com berkenaan Windows Crash. Saya kongsikan untuk anda juga…

windows-crash-1

(Klik sini untuk baca seterusnya…)

Related Posts:

Promosi Ruang Iklan Murah di Sufian.info

Untuk makluman, blog ini sedang memberikan promosi iklan RM5 sebulan. Jika anda sedang mempromosikan kedai komputer anda atau jualan produk di internet (ebook, komponen komputer, perisian,…) bolehlah mencuba beriklan di blog ini 🙂

Untuk keterangan lanjut, sila layari -> Iklaneka di Sufian.info

Related Posts:

Sufian.info & Nuffnang

Informasi kali ini tiada kaitan dengan Pemasangan dan Penyelenggaraan Komputer 🙂

Hanya sekadar berkisar berkenaan percubaan meletakkan iklan nuffnang di blog ini..

nuffnang

Dulu kurang berminat dengan iklan-iklan sebegini kerana terasa sangat ia akan memberi kesan terhadap tempoh masa loading blog ini, tetapi sekarang nampak macam dah ok dan tidak memberi kesan sangat sekiranya nak buka blog..

Adakah nuffnang ni sebuah agensi pengiklanan di blog yang terbaik? Saya pun tidak tahu, pening juga nak membandingkan agensi pengiklanan berlambak-lambak di internet , cuma nuffnang ini nampaknya agak popular di Malaysia… dan sufian.info layak untuk daftar.. tidak perlu visitor traffics beribu-ribu sehari
(macam mustahil je 😀 ) .. harap-harap dapat cover kos hosting dan domains..

Agak menarik bagi mendaftar blog di nuffnang kerana ada pilihan untuk memilih iklan berunsur alkohol atau tidak… Yang penting jangan terklik iklan sendiri sudah, nanti kena ban pula..

Jika anda berminat untuk mencuba, boleh daftar di nuffnang.com.my

ps: hari ni exited dengan nuffnang sampai takde idea nak cerita pasal komputer.. sori ler.. 🙂

Related Posts: